Continutul ridicat in ELEMENTE
REGENERATOARE PENTRU ORGANISMUL UMAN si nu numai, fac din consumul
acestei ciuperci un remediu miraculous pentru tratarea tuturor
afectiunilor, unele dintre ele foarte grave: cancer, diabet, hepatita,
boli renale, boli cardiovasculare, reumatism, hipertensiune,
hipotensiune, angina, tromboze, angiosternoze, hemiplegia, septicemia,
leucemia, limfoma, etc.
IN CONCLUZIE:
BETA GLUCANUL - STIMULEAZA LONGEVITATEA,
- ESTE IMUNOSTIMULATOR,
- ESTE ANTICANCERIGEN.
Aceasta ciuperca contine mari cantitati de vitamina B1 si B2 si mari
cantitati de ergosterol, care sub actiunea caldurii (prin uscare) se
transforma in vitamina D2. De aici efectul extraordinar asupra
osteoporozei.
CIUPERCA AGARICUS MILENA ESTE UN SUPLIMENT ALIMENTAR.
Proprietati: Aceasta
ciuperca contine o clasa speciala de polizaharide, cunoscute sub numele
de Beta D Glucan. Beta D Glucanul este un stimulator puternic al
sistemului imunitar prin activarea macrofagelor. Studiile au demonstrat
beneficiile Beta D Glucanului nu numai prin actiunea pozitiva asupra
macrofagelor, dar si prin stimularea limfocitelor B, a celulelor ucigase
naturale si celulelor supresoare T. In plus, Beta D Glucan este un
foarte bun antioxidant si combate radicalii liberi. Beta D glucanul este
un adjuvant foarte bun in tratamentul cancerului. Beta D Glucanul ajuta
deasemenea la scaderea colesterolului.
Prin anii 1970, doi cercetatori Americani de la Universitatea de Stat
din Pensylvania, vizitind Brazilia, au descoperit ca intr-o anumita
zona, populatia nativa era nu numai extrem de sanatoasa dar si
longeviva, iar numarul celor care depaseau virsta de 100 de ani era
foarte mare. Dupa o analiza atenta a modului lor de viata, s-a ajuns la
concluzia ca aceasta ciuperca reprezenta elementul principal in
alimentatia lor. A inceput atunci introducerea acestei ciuperci in
circuitul terapiilor naturale si alternative.
1.CONSUMUL ACESTEI CIUPERCI NU PRESUPUNE INTRERUPEREA UNUI TRATAMENT
MEDICAL NORMAL. ESTE UN ADJUVANT AL ACESTOR TRATAMENTE, DEOARECE
ACTIONEAZA DIRECT ASUPRA SISTEMULUI IMUNITAR, FORTIFICIND ORGANISMUL
PRIN REGLAREA METABOLISMULUI SI REGENERAREA CELULELOR.
Sau facut cercetari la Facultatea de Medicina si Farmacie din Tokio si
la Departamentul medical al Centrului National de cancer din Japonia
(prof. Dr. Hithosi Ito si Keishiro Shimura) iar rezultatele au fost
spectaculoase:
VINDECARE COMPLETA in 90,4% din cazurile de cancer si STOPAREA evolutiei
bolii in proportie de 99%.
EFECTUL ANTITUMORAL este dat de continutul ridicat in elemente eficiente
ca: polizaharidele de tipul BETA (1.3) D GLUCAN si BETA (1.6) D GLUCAN,
compusi proteici, acid ribonucleic, heteroglucan acid, xiloglucan,
lecitina, etc. Acesti compusi au efect reducator al glucozei in singe,
mentinind nivelul zaharului in singe in limitele biologice normale. Cind
aceste elemente sunt introduse in globulele albe, usureaza activitatea
celulelor macrofage (cele care distrug, intirzie sau impiedica
raspindirea celulelor canceroase). Contine de asemenea STEROIZI
NATURALI, cunoscuti pentru efectul anticancer.
2.STEROIZII NATURALI sunt net diferiti de STEROIZII CHIMICI care,
folositi in exces, pot cauza ei insisi cancer.
Efectul preventiv al consumului de ciuperci terapeutice, se datoreaza
continutului mare de fibre nedigerabile, care au capacitatea de a
absorbi substantele canceroase din organismul nostru si de a le elimina.
DATORITA CONTINUTULUI RIDICAT IN FIBRE SI ACIZI GRASI NESATURATI, AU
EFECT DE REDUCERE A TENSIUNII SINGELUI, COLESTEROLULUI SI
ARTERIOSCLEROZEI.
3.SE PREVEDE CA STIINTA ALIMENTATIEI SI IMUNOLOGIA VOR REPREZENTA
TRATAMENTUL MEDICAL AL SECOLUL 21.
Efecte asupra sistemului Circulator:
Cancer pulmonar, pneumonie severa, leucemie, limfom malign, limfom
cauzat de boala Hodgkin, hemiplegia, septicemia, boli ale inimii,
infarct miocardic, arterioscleroza, angina pectorala, tromboze, boli
vasoconstrictive, hipertensiune – hipotensiune, etc.
Efecte asupra sistemului Digestiv:
Cancer ascitic, cancer colic, rectal, intestinal, sigmoid, cancer
pancreatic, de splina, de ficat. Hepatocarcinom, hepatita A, B, C,
hepatomegalie, cancer gastric, ulcer gastric, gastrite cronice, ulcer
duodenal, enterite virale, cancer renal, nefrite, insuficienta renala,
stomatite cronice, pyorhea, constipatie, pierderea apetitului,
hemoroizi, etc.
Efecte asupra sistemului Endocrin:
Diabet mellitus, orice forma de diabet, hyperlipidemie
(hipercolesterol), edeme elergice, hepatopatii, etc.
Efecte asupra nervilor cranieni si a metabolismului:
Reumatisme diverse, artrita reumatoida,(autonomic imbalance), afectiuni
neurologice (neurosis), encefalita japoneza, etc.
Efecte asupra sistemului Respirator:
Bronsite cronice, astm, etc.
Efecte asupra sistemului Genital:
Cancer de sin, cancer ovarian, ginopatii, tulburari de menstruatie,
tulburari de menopauza, etc.
Efecte asupra sistemului Urinar:
Cistite, prostatomegalie, nefroze (afectiuni ale prostatei), etc.
Efecte asupra sistemului cutanat:
Eczeme, dermatite atipice, dermatomiozite, tumori ale pielii, (picior de
atlet), etc.
Alte efecte:
Rinite cronice, boala Basedow, artrite rozeolare, gripa, atenia,
lumbago, umar inghetat, oftalmopatie, purificarea singelui, pierderea
vitalitatii, SIDA, etc.
5.Capsulele din ciuperca MILENA, contin aprox. 3 mg ciuperca
deshidratata, macinata fin in mori speciale, fara pierderi de substanta
activa.
Compozitie: CONTINUTUL
IN VITAMINE:
Vitamina B1 – Tiamina 0,84 mg/gr
Vitamina B2 – Riboflavina 3,38 mg/gr
Vitamina B3 – Niacina 44,20 mg/gr
Inositol 2,70 mg/gr
Vitamina B5 – Acid Pantotenic 2,60 mg/gr
Colina 0,50 mg/gr
Vitamina C 3,50 mg/gr
Vitamina D2 - Ergosterol 354,00 mg/gr
CONTINUTUL IN AMINOACIZI:
Treonina 0,9065
Valina 1,0773
Metionina 2,8841
Isoleucina 0,9154
Leucina 1,4835
Tirozina 0,5491
Fenilalanina 0,8730
Lizina 0,9576
Acid aspartic 1, 5101
Serina 0,9083
Acid glutamic 2,6233
Prolina 0,5813
Glycocol 0,9418
Alanina 1,5643
Cisteina 0,1933
Histidina 0,2594
Arginina 0,9933
CONTINUTUL IN ELEMENTE MINERALE (la 100 gr.ciuperca):
ATENTIE !: 1 Kg de ciuperca deshidratata pentru cca. trei luni de
tratament se obtine din 10 Kg de ciuperci proaspete, iar metalele pe
care le contine sunt sub forma organica - asimilabile de catre
organism, a nu se confunda cu forma anorganica, toxica pentru organism.
ELEMENTE MINERALE:
Polizaharide 38,5 gr
Proteine 39,75 gr
Grasime 3,8 gr
Celuloza 7 gr
Apa 4,9 gr
Potasiu (K) 26,46 mg (ppm)
Fosfor (P) 10,42 mg (ppm)
Calciu (Ca) 0,02 mg (ppm)
Magneziu (Mg) 0,54 mg (ppm)
Fier (Fe) 0,06 mg (ppm)
Mangan (Mg) 0,01 mg (ppm)
Zinc (Zn) 5 mg (ppm)
Cupru (Cu) 4 mg (ppm)
Scandium (Sc) 0,4 mg (ppm)
Plumb (Pb) 3,1 mg (ppm)
Cadmiu (Cd) 4,1 mg (ppm)
Arsenic (As) 0,7 mg (ppm)
Hydrargyrum (Hg) 0,2 mg (ppm)
Contraindicatii/ Precautii: Ciuperca MILENA, poate fi administrata sub orice forma si nu are contraindicatii, exceptie facind cazurile de:
- transplant de organe;
- femei insarcinate;
- copiii sub 10 ani (numai in cazurile extreme - ex. leucemii, sau sistem imunitar foarte scazut).
Deasemenea, in timpul curei cu ciuperca terapeutica , nu se consuma alcool sub nici o forma ( bere,vin,tuica,etc).
Dintre ceaiurile de plante,este indicat sa se consume mai putin ceaiul de menta.
Mod administrare/ Utilizare: Se
poate consuma, cel mai indicat sub forma de infuzie si ceai , dar si
sub forma de capsule, pastile, siropuri, tincturi, etc. Este foarte
indicata in tratamentele de intretinere a pielii, cu efect direct si
rapid asupra acesteia.
Dozele de consum sunt urmatoarele :
Pentru cazuri grave 15 - 20 gr./zi
Mai putin grave 8 - 10 gr./zi
Preventiv 4 - 5 gr./zi
Modul de preparare al ceaiului de ciuperci terapeutice este urmatorul :
- Se foloseste numai APA FARA CLOR de regula APA PLATA. (Izvorul
Minunilor sau Bucovina )
- Peste doza de ciuperci specifica fiecarei afectiuni se pune 1 (un)
litru de apa fiarta si se lasa la INFUZAT 30 min (o jumatate de ora).
- Intr-un alt vas, se pun 1,5 litri apa plata la fiert. Cind apa a dat
in clocot, se scot ciupercutele care au stat la infuzat o jumatate de
ora si se introduc in vasul cu apa fiarta. Se fierb apoi LA FOC MIC timp
de 45(patruzeci si cinci minute). Ceaiul fiert se amesteca cu ceaiul
din infuzie si se pastraza la rece, se bea incet, la temperatura camerei
cu treizeci de minute inaintea fiecarei mese, primul pahar dimineata pe
stomacul gol, ultimul pahar seara inainte de culcare iar restul se
consuma in timpul unei zile,fara a se bea prea mult o data.
Ciupercile ramase dupa fierbere nu se arunca. Se consuma ca atare, sau
se pot adauga oricarui preparat alimentar.
In cazul in care se folosesc numai capsule, se recomanda 6 buc. pe zi
(cite doua cu aprox. 30 min. inaintea meselor principale) impreuna cu un
pahar cu apa calduta. Este recomandat a se lua capsulele impreuna cu
tinctura din ciuperca, iar in acest caz, in loc de 6 capsule se iau
numai doua capsule pe zi, inaintea mesei de prinz. In urma asocierii s-a
constatat, de catre persoanele care folosesc tinctura impreuna cu
capsulele, ca efectul este mult mai rapid.
Tinctura din ciuperca MILENA, se foloseste cu succes atit intern cit si
extern.
PENTRU UZ INTERN - se iau 15 pic. dimineata si 15 pic. seara cu aprox.
30 min inaintea mesei. Se poate lua intr-un pahar cu apa, sau separat
intr-o lingurita si apoi se bea apa.(in functie de dorintele fiecaruia)
Pentru persoanele cu afectiuni cardiace, se poate lua direct, sub limba,
si se tine 1 – 2 min iar apoi se beau lichide (apa,suc de fructe sau
legume).
Ambele produse, au efect asupra sistemului imunitar, intaresc organismul
si dau energie si vitalitate acestuia. De altfel, efectele consumului
de ciuperca sunt trecute in primele pagini ale prospectului.
Pentru cazurile mai grave de boli ale sistemului neurovegetativ , se
poate ajunge la 50 pic. de tinctura pe zi.
In tromboflebite, reumatisme, se foloseste atit intern cit si extern,
frectionindu-se locurile dureroase sau badijonind usor zonele afectate.
In perioada menstruatiei la femei, trebuie administrat cu mai multa
grija in primele doua zile ale acesteia.
UZ EXTERN – tinctura din ciuperca MILENA, se poate folosi cu rezultate
excelente, pe orice afectiune a pielii – rani, arsuri, negi, alunite
cancerigene, psoriazis, micoze, regenerare capilara.
TINCTURA MILENA
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu